Bouman Techniek is een gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf en als totaalinstallateur actief op nagenoeg alle disciplines van het e-installatievak. Ook het beheer en onderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Voor uw totale verlichting, van ontwerp tot installatie en zwakstroominstallaties in uw huis of bedrijfspand.

Uiteraard doen wij ons werk altijd goed en snel. Maar door met u mee te denken hebben we een doel. Door resultaat gericht te werken besparen we op kosten. Door deskundig te adviseren, slimme oplossingen te gebruiken doen we net dat stapje meer.

Goed luisteren naar de wens van u als opdrachtgever is voor ons normaal. We bieden graag wat u vraagt maar denken actief mee over het gewenste resultaat. Door onze ruime ervaring in de branche van ruim, grote kennis uit het vak en de juiste partners, kunnen we u gericht en doelbewust adviseren. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en vele nieuwe mogelijkheden die onze branche biedt. We zijn graag uw partner voor een goed functionerende elektrisch installatie en dus een tevreden klant.

Bij ons gaan snel en goed werken dus gewoon samen. We zijn u graag van dienst en met de vele facetten die elektrotechniek biedt, van groepenkast tot domotica, maar ook alle totaaloplossingen waarbij we gericht samen werken met andere disciplines staan we altijd voor u in!

Een tevreden klant, daar gaan we voor, elke dag weer.