Vrijstaande woning Tuil

Deze vrijstaande woning bevind zich aan de Ammanswal te Tuil. Deze villa is een goed voorbeeld van onze degelijke en traditionele bouw waar Bruygom om bekend staat. de schitterende details sieren de woning zodat deze tot zijn recht komt in de weidse omgeving van Tuil. De woning is voorzien van alle praktische en moderne gemakken die goed geïntegreerd zijn en daardoor de woning nog fijner maakt om in te wonen. En met een tevreden opdrachtgever is dit een prachtige referentie.

Renovatie Rijksmonument uit de 17e eeuw

Renovatie van een 17de-eeuwse krukhuisboerderij met een omlopend schilddak door riet gedekt en met een dicht gezet dakoverstek. Uitdagend werk voor Bruygom`s vakspecialisten aan een monument met `zeer hoge cultuurhistorische waarde`. In een team van o.a. installateur, stukadoor, schilder, timmerman heeft Bouman Techniek de installatie en electronica verzorgd. De eigenaar en de gemeentelijke toezichthouder zijn zeer zeer tevreden met het resultaat.

Kantoor CJ Plants

Bouman Techniek verzorgde de totale elektrische installatie van dit ruim opgezette kantoorpand. Dit in opdracht van Dhr. Satter en Dhr. Quik. Het kantoorpand is het hoofdkantoor van een modern glastuinbouw bedrijf, gespecialiseerd in het kweken van orchideeën

Vanaf het leiding(frees) werk tot aan het leveren en monteren van de verlichting is compleet door Bouman Techniek verzorgd. Daardoor was een snelle looptijd van het project gegarandeerd.

Daarnaast ook de aanleg van het complete datanetwerk en het verzorgen van de kabels t.b.v. alarm en toegangscontrole systemen.

Internationale allure

Prachtige, vrijstaande villa in Cuijk met een opvallende architectuur die teruggaat op de beginselen van De Stijl en het Nieuwe Bouwen met de grote namen van Jan Wils, Gerrit Rietveld, J.J.P. Oud. Beginselen: eenvoud, elementaire vormen, asymmetrische compositie. Dit huis is een meesterwerk, een pronkstuk met bovendien alle wooncomfort en moderne woonfaciliteiten. En met een majesteitelijk uitzicht op het weidse, Brabantse land. Een eer om dit aan kunstwerk te mogen werken.

Betonkelder Nederhemert

In Nederhemert heeft BT-CO een betonkelder aan een dijkwoning gerealiseerd. De Betonkelder wordt voornamelijk als garage gebruikt en bovenop de betonkelder is een terras gevormd. Bouman Techiek heeft de volledige installatie van verlichting en besturing geïstalleerd.